“Сонячні зайчики” – збірка поезій Наталі Гвоздецької

20160602_171553“Сонячні зайчики” – збірка поезій Наталі Гвоздецької, учениці 4 – Б класу нашої школи, до якої ввійшли перші поетичні спроби присвячені школі, однокласникам, мамі, бабусі, братику, весні.

Випуск книги Наталя завдячує своїй родині Гвоздецьких. Серед віршів особливою любов’ю та ніжністю наповнені поезії «Про братика», «Про бабусю», «Про маму».

Навчання у школі, спілкування з однокласниками, читання книг для дівчинки приносить задоволення. Про це вона розповідає у віршах «Рідна школа», «Мій клас», «Джерело знань».

Після поїздки у село Нагуєвичі на батьківщину Івана Франка, побувавши на галявині казок, Наталя у віршованій формі передала слова Івана Франка про байки у вірші «Франко про казки».

Наталя любить спостерігати за зміною пір року. Особливо її приваблює дзюркотання струмочків, приліт та гніздування птахів, зустріч берізки з давнім другом шпаком. Про це вона задушевно описує у вірші «Весна».

Радіє весні й мале зайченятко, яке привітно їй посилає свою посмішку («Зустріч весни»).

Про нові завдання та про необхідність їх виконувати дівчинка повідомляє нас у вірші «Новий рік».

Тож бажаю тобі, дорога Наталочка, щоб усі твої бажання здійснилися. Щоб кожен день був наповнений світлом, радістю, приємними несподіванками, незабутніми враженнями. Нехай вогник творчості не згасає, а щоразу набирає більшої сили. Нових тобі публікацій на сторінках дитячих журналів та газет.

                                                            З любов’ю твоя перша вчителька. 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>